De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Gratis informatie-avond

Gratis informatie-avond

Onderstaande informatie-avonden worden regelmatig gehouden. Er is nog geen nieuwe datum gepland, maar bij voldoende belangstelling zullen wij een nieuwe info-avond organiseren. U kunt zich dus opgeven! Meer informatie volgt.

Plusdierenklinieken geeft  ook gratis informatieavonden voor eigenaren van parkieten en papegaaien. Deze avond wordt goede voeding, huisvesting, ziektes en gedrag van kromsnavels besproken.

In Nederland worden veel vogels als huisdier gehouden. Helaas wordt een groot deel daarvan niet op de beste manier verzorgd. Zo staat 99% van de kromsnavels (parkieten en papegaaien) op een zadendieet, terwijl dit geen juiste voeding is. De meeste van deze vogels zien hun hele leven geen direkt daglicht. Het is niet voor niets dan de vogels in gevangenschap veel minder oud worden dan in het wild. Dit is bij andere diersoorten juist andersom!
Al jaren worden vogels op dezelfde manier door mensen gehouden, terwijl specialisten over de hele wereld al lang hebben onderzocht hoe het beter kan. Graag willen wij deze informatie met u delen, in de hoop dat het welzijn en daarmee de levensverwachting van alle parkieten en papegaaien beter wordt.
Ook als uw vogel al alles krijgt wat zijn/haar hartje begeert, zijn er vast nog nieuwe idee├źn, tips en weetjes die we graag met u delen.

Als u belangstelling heeft kunt u zich opgeven via deze contactpagina of telefonisch via 075-617 39 11

Indien u algemene interesse heeft voor onze vogelcursussen en gratis informatieavonden, geef u zich dan hier (rechtsonder op de pagina) op voor onze nieuwsbrief.

Terug naar Vogels