De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Honden

Bij vaccinatie controleren wij uw hond op 30 punten

Honden

Bij vaccinatie controleren wij uw hond op 30 punten

Honden zijn populaire huisdieren, er wonen er maar liefst anderhalf miljoen van in Nederland! En om ze gezond, blij en fit te houden, is goede zorg en wat extra hulp van groot belang. Wij bieden verschillende programma’s, behandelingen en cursussen voor honden om te voorkomen dat ze ziek worden. Zo kunt u bij ons terecht voor een afslankprogramma, een cursus hondentaal, voor tandheelkundige begeleiding, voor de behandeling van artrose en is er een consultatiebureau voor jonge honden. Vaccinaties en de jaarlijkse controle zijn heel belangrijk en dragen hier ook aan bij. Wilt u liever niet vaccineren, maar vindt u een goede bescherming wel belangrijk? Dan kunt u ook kiezen voor de vaccicheck. Om goedkoper uit te zijn, bieden we het 'levenslang vaccineren' aan. Lees verder.

Algemene verzorging

Algemene verzorging

Programma's

Programma's

Vaccinaties

Vaccinaties

Ziekten

Ziekten

Operaties

Operaties

Dracht en puppy's

Dracht en puppy's

Gedrag

Gedrag

Euthanasie

Euthanasie

Overig

Overig

Soms is de goede preventieve zorg niet voldoende en worden ze alsnog ziek. Natuurlijk zijn we er dan ook voor u en uw hond. Met ruime openingstijden en lange consulttijden kunnen we vaak en goede zorg verlenen. Als er verder onderzoek nodig is, dan kan dat vaak hetzelfde moment, dezelfde dag of anders op korte termijn gerealiseerd worden. Denk daarbij aan urine-, bloed- en ontlastingsonderzoeken, röntgenfoto's, echo van de buik of het hart. Met een ruim assortiment aan medicijnen en medicinale voeding kan een behandeling ingesteld worden. Is het nodig om uw hond op te nemen of zijn er operaties nodig, dan hebben we ook daar de geschikte faciliteiten en ervaring voor. Denk daarbij aan langdurige opname voor ernstig zieke dieren en allerlei operaties van bulten verwijderen tot het repareren van zware botbreuken.

Na elke behandeling, opname en operatie zorgen wij ook voor de belangrijke opvolging. We geven advies over voeding en vervolgonderzoeken.

Kortom, zowel om te voorkomen dat uw hond ziek wordt, als voor, tijdens en na een behandeling bent u bij PlusDierenklinieken aan het goede adres.