De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Katten

Bang voor honden? Een hoge zitplaats geeft minder stress

Katten

Bang voor honden? Een hoge zitplaats geeft minder stress

Katten zijn bijzondere huisdieren waar u veel plezier van kunt hebben. Om ze gezond en tevreden te houden is goede zorg en wat extra hulp van groot belang. Wij bieden verschillende programma’s en behandelingen. U kunt bij ons terecht voor een afslankprogramma, voor het programma vachtverzorging, voor de behandeling van artrose en voor tandheelkundige begeleiding. Vaccinaties en de jaarlijkse controle zijn heel belangrijk en dragen hier ook aan bij. Om goedkoper uit te zijn, bieden we het 'levenslang vaccineren' aan. Lees verder.

Algemene verzorging

Algemene verzorging

Gedrag

Gedrag

Programma's

Programma's

Vaccinaties

Vaccinaties

Ziekten

Ziekten

Operaties

Operaties

Dracht en kittens

Dracht en kittens

Euthanasie

Euthanasie

Overig

Overig

Soms is de goede preventieve zorg niet voldoende en worden ze alsnog ziek. Natuurlijk zijn we er dan ook voor u en uw kat. Met ruime openingstijden en lange consulttijden kunnen we vaak en goede zorg verlenen. Als er verder onderzoek nodig is, dan kan dat vaak hetzelfde moment, dezelfde dag of anders op korte termijn gerealiseerd worden. Denk daarbij aan urine-, bloed- en ontlastingsonderzoeken, röntgenfoto's, bioptonderzoek en echo van de buik of het hart. Met een ruim assortiment aan medicijnen en medicinale voeding kan een behandeling ingesteld worden. Is het nodig om uw kat op te nemen of zijn er operaties nodig, dan hebben we ook daar de geschikte faciliteiten en ervaring voor. Denk daarbij aan langdurige opname voor ernstig zieke dieren en allerlei operaties van bulten verwijderen tot het repareren van zware botbreuken.

Na elke behandeling, opname en operatie zorgen wij ook voor de belangrijke opvolging. We geven advies over voeding en vervolg-onderzoeken.

Kortom, zowel om te voorkomen dat uw kat ziek wordt, als voor, tijdens en na een behandeling bent u bij PlusDierenKlinieken aan het goede adres.