De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Christel Baltus

Dierenarts

Christel Baltus - Dierenarts en manager Saendelft
Christel Baltus Dierenarts en manager Saendelft

Passie: Ondanks dat ik al lang niet meer in Brabant woon, blijf ik een bourgondiër: ik houd van lekker eten, koken, borrelen met vrienden, gezelschapsspellen spelen, reizen en een feestje. Even ontsnappen aan het dagelijkse leven doe ik door een dichtbij vakantie met mijn man en honden of een mooie verre reis te maken. Met mijn 2 honden Tess en Pepper ga ik regelmatig
speuren of trainen. Een dagelijkse lange wandeling met de honden, door weer en wind, is voor mij vaak een fijn rustmoment van de dag.

Leefstijl: Ik ben geboren en getogen in Eindhoven, maar voor mijn studie diergeneeskunde naar Utrecht verhuisd. Daar heb ik ook mijn man leren kennen. Na mijn studie zijn we verhuisd naar Zaandam voor mijn baan bij PlusDierenklinieken . Ik woon samen met mijn man, 2 honden en kat. Zeer graag zou ik ook een vogel als huisdier hebben, maar dat zit er helaas voorlopig niet in gezien het karakter van mijn honden.

Uitblinkend: In 2004 ben ik als dierenarts bij PusDierenkliniek De Saen begonnen. Ondertussen heb ik al heel wat ervaring met interne geneeskunde, radiologie, chirurgie en tandheelkunde. Al tijdens mijn studie had ik een bijzondere interesse in knaagdieren en konijnen, dus daar heb ik me extra in verdiept. Ook heb ik me toegelegd op de geneeskunde van kromsnavels (parkieten en papegaaien) en kippen. De meeste dierenartsen weten maar zeer weinig van vogels. Hierin probeer ik me echt te onderscheiden en mensen komen dan ook van heinde en ver met hun papegaai naar me toe. Sinds mei 2011 run ik PlusDierenkliniek Saendelft in Assendelft. Naast allround dierenarts ben ik dus ook praktijkmanager.

Sinds: Begin 2004 heb ik mijn felbegeerde dierenartsdiploma behaald in Utrecht. Kort daarna ben ik bij PlusDierenklinieken komen werken. Ik heb nu de heerlijke combinatie van een persoonlijke "eigen" praktijk in Saendelft, maar nog wel al mijn fijne collega's van de andere vestigingen om mee samen te werken, te overleggen, mijn kennis te vergroten en om leuke dingen mee te ondernemen!