De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Niet verschijnen op afspraken

Niet verschijnen op afspraken of te laat afzeggen

Lieve mensen,

Momenteel is het echt gigantisch druk op alle drie de praktijken. Soms zo druk dat we dieren pas later kunnen helpen dan we zouden willen. Vaak moeten onze artsen en assistentes overwerken en/of in hun pauze doorwerken om toch alle dieren te kunnen helpen.

Het is dan bijzonder frustrerend als eigenaren zonder afbericht niet op komen dagen, dat is dan echt verloren tijd. Bij op tijd afzeggen, hadden we daar tenslotte een ander dier kunnen helpen.

We gaan daarom ons beleid t.a.v. het niet (tijdig) afzeggen iets strikter hanteren. Dat betekent dat we het consult in rekening brengen als er niet tijdig is afgebeld.

Tijdig afbellen wil zeggen: tot 12 uur vooraf bij consult-afspraken, en tot 24 uur voor operaties, echo's/röntgen of tandheelkundige behandelingen.

Kosten voor het niet verschijnen op consult afspraken: €42,- (prijs in 2021)

Bij afspraken waarvoor langer dan de consult tijd wordt vrijgehouden (bijvoorbeeld bij operaties, echo's/röntgen of tandheelkundige behandelingen) worden hogere kosten in rekening gebracht.

Leest u voor meer informatie punt 3.10 en 3.11 in onze algemene voorwaarden, plusdierenklinieken.nl/algemene-voorwaarden.html