alt=

De zomer is in zicht, wij hebben daarom tijdens onze actiemaanden juni en juli leuke acties!

Wij geven 10% korting op de Chill Out koelmaten. Deze koelmatten zijn ideaal voor tijdens autoritten op warme
dagen. Let op dat u uw hond nooit alleen achterlaat in de auto als deze geparkeerd staat! De temperatuur in een auto loopt zeer snel op, waardoor uw hond kan overlijden.
De Chill Out koelmat is ook super geschikt voor gewoon thuis in huis of in de tuin. De mat is verkrijgbaar in een grote en een kleine maat, en daardoor o.a. geschikt voor grote en kleine honden, katten en konijnen.

Ook geven wij 10% korting op de Jolly Bone rubberen kauwbotten. Deze zijn veel veiliger voor uw hond dan bijvoorbeeld takken van een boom, omdat die splinters in
de bek van uw hond kunnen veroorzaken. De Jolly Bone kauwbotten zijn gemaakt van een duurzaam rubber en zijn voorzien van een aantrekkelijke vanillegeur. De Jolly Bone's zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zolang de voorraad strekt.

Wij treffen nog regelmatig dieren aan waarvan de chip niet goed afleesbaar is of dat de geregistreerde gegevens niet kloppen! Dit is heel vervelend, omdat zo de eigenaar moeilijk terug te vinden is. Daarom bieden wij een gratis chipcontrole aan in de actiemaanden juni en juli. Wij controleren of de chip afleesbaar is en of deze juist geregistreerd staat.
U kunt hiervoor een afspraak maken bij een van onze assistentes.

Wij wensen u en uw huisdieren alvast een fijne zomer toe!

 


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma