alt=

Gratis toegankelijke sportieve Doggy Fair.
    
Rotary club de Zaan Zaandijk organiseert een Gratis leuk en sportief hondenevenement op zondag 31 mei van 14.00-16.00 uur op het terrein van de VDH-Kringroep Zaanstad achter Stichting Dierenzorg aan de Doctor H.G. Scholtenstraat in ’ t Kalf, ingang Jagersplas en parkeren bij de sportvelden.

Het evenement is voor iedereen die van honden houdt, bezit en graag leuke dingen met zijn hond doet,…of er over denkt om er 1 te nemen.
Kom gezellig met je hond langs en laat ze zelf kennis maken met diverse leuke hondenspelletjes op het pretpark. Laat je verbazen door de trainingsdemo’s die deze middag gegeven worden.
De Duitse herders van de VDH kringgroep Zaanstad laat het spectaculaire pakwerken, het onder appél en gehoorzaamheid zien en een meet & greet met deze geweldige opgeleide honden.
All Dogs Business demonstreert hoe leuk een Hoopers parcours is en minicoursing. Prachtig om te zien hoe de honden hun natuurlijke jacht instinkt herontdekken en uiteraard mogen de honden dit spelletje zelf ook doen.
Maak kennis met Tessi Kok als je vragen hebt over resocialisatie & gedragsproblemen.
Fun4Dogz geeft informatie over diverse trainingen op basis van balans en coördinatie.
Bezoekers kunnen met hun eigen hond zelf ervaren wat dit inhoudt, honden worden getrakteerd op verschillende hersenkrakers om te proberen op te lossen
Dieren Speciaalzaak Hond & Kat is aanwezig met een kraam vol leuke hondenspeeltjes, lekkere hondenkluiven en heeft info over een speciale aanrakingstechniek om honden emotioneel en fysiek in balans te brengen (T Touch).
Bij PlusDierenkliniek de Saen kan je kennismaken met de Dierenarts aan Huis service. Zij doen gratis gebitscontroles, verstrekt informatie en beantwoordt vragen.
Laat uw hond zelf kennismaken met Flyball of kijk naar de spectaculaire demo.
Jannemarie’s Trimshop geeft een demo verzorging & trimmen en doet  gratis wat licht trimwerk. Uiteraard beantwoordt zij ook al uw verzorgingsvragen.
De Zaanse Stichting Dierenzorg is ter plekke met de dierenambulance en laat zien hoe dit werkt, geeft informatie over het dierenasiel en over de honden die in dierenopvang zitten. Zij smachten namelijk naar een nieuw warm huis.

Tijdens het evenement kun je in het clubhuis terecht voor een lekker broodje hotdog of je dorst lessen.
Na afloop ontvangen alle bezoekers een echte Doggy bag met lekkers van Biofood voor de hond.


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma