VriendenVoucher

Als u tevreden bent over de PlusDierenklinieken vertelt u het waarschijnlijk ook aan uw buren, kennissen, familie en vrienden. Dat waarderen wij zeer! Als dank daarvoor geven wij 'VriendenVouchers'. Als u de PlusDierenklinieken aanbeveelt bij een vriend, krijgen jullie allebei van ons een 'VriendenVoucher' voor € 5,00 korting!

Hoe werkt het?
Alle klanten krijgen bij een bezoek aan één van onze klinieken een "VriendenVoucher'. Vul uw gegevens in en geef de kaart aan een vriend. Wordt deze vriend vervolgens klant bij ons, dan krijgt hij/zij bij inlevering van de ingevulde voucher direct € 5,- korting op de eerste behandeling.
U krijgt vervolgens een kortingsbon toegestuurd, waarmee u ook € 5,- korting krijgt!

Voorwaarden

  1. Alleen volledig ingevulde bonnen zijn geldig.
  2. De nieuwe klant staat nog niet ingeschreven bij één van de PlusDierenklinieken, of heeft minimaal 3 jaar geen bezoek aan ons gebracht.
  3. De korting voor nieuwe klanten geldt voor alle behandelingen door de dierenarts, zoals vaccinaties, gezondheidscontroles, behandeling van zieke dieren, het junior- of seniorenprogramma, sterilisatie/castratie en andere operaties, tijdens reguliere openingstijden. Niet geldig tijdens (spoed)diensten.
  4. De kortingsvoucher voor bestaande klanten kan gebruikt worden voor alle behandelingen en aankopen in onze klinieken, dus óók voor korting op diervoeding, vlooien- en tekenmiddelen, het assistente-spreekuur, chippen, etc. Hierbij mogen meerdere bonnen tegelijk worden ingeleverd.
  5. De vriendenvouchers zijn niet geldig in combinatie met andere acties, en niet inwisselbaar tegen contant geld.

Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma