alt=

Dierenarts Boris Serck heeft een geweldige kans aangeboden gekregen om te gaan werken bij “De Tweede Lijn”; een doorverwijskliniek in Wilheminaoord. Daar krijgt hij de kans om uitsluitend chirurgie en orthopedie te doen, waar zijn hart, passie en ambitie ligt. Hoewel wij het ontzettend jammer vinden en hem erg zullen missen, kunnen wij ook begrijpen dat hij deze kans wil grijpen. Wij zijn stiekem ook trots dat wij binnen onze kliniek zulke goede dierenartsen hebben die zich dusdanig weten te ontwikkelen dat ze voor zo'n functie gevraagd worden. Boris vertrekt per 1 juni as.

Boris zegt zelf over zijn vertrek: “Ik heb zes jaar met veel plezier en toewijding gewerkt voor PlusDierenklinieken. Ik heb de passie, inzet en kwaliteit van ons team en onze visie enorm gewaardeerd. Dat ik weg ga is uitsluitend voor mijn persoonlijke ontwikkeling, ik geloof nog altijd in de strategieën en het team van PlusDierenklinieken.”

Dierenarts Renske van der Veen gaat haar horizon verbreden bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde (KNMvD), de overkoepelde brancheorganisatie voor dierenartsen in Utrecht. Vanaf 1 mei is zij daar begonnen als beleidsmedewerker.
Wij vinden het ontzettend jammer dat Renske bij ons weggaat. Zij is al jaren een gewaardeerd teamlid en omdat haar vrolijkheid aanstekelijk is, zullen we haar gaan missen.

Renske zegt zelf over haar vertrek: "De afgelopen vier jaar heb ik met veel plezier gewerkt bij Plusdierenklinieken. Het werk als dierenarts is heel bijzonder, want wie mag er nou elke dag met zoveel honden en katten bezig zijn (en knuffelen)!
Werken in deze geweldige kliniek met gemotiveerde, kundige en leuke collega's (zowel arts als assistent), en aardige en zorgzame baasjes met hun dieren, is een prachtige ervaring geweest, waar ik altijd met een goed gevoel op terug zal kijken. Iedereen bedankt voor deze mooie jaren."

Voor diegenen die het op prijs stellen om persoonlijk afscheid te nemen van Boris en/of Renske: op zaterdag 23 mei a.s. tussen 16 en 17.30 uur is er een gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van hen: u bent hierbij van harte uitgenodigd voor een drankje met wat lekkers om gedag te zeggen.

Wij wensen zowel Boris als Renske heel veel succes met hun verdere carrière!


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma