Vaccinatie voor de hond

Vaccineren begint al op jonge leeftijd. De eerste vaccinatie krijgt de pup al op 6 weken leeftijd. Dit gebeurt vaak al als je pup nog bij de fokker is. Daarna volgen nog 2 vaccinaties met drie weken tussentijd. Tijdens deze vaccinaties vinden wij het heel belangrijk om de pup helemaal na te kijken. Dit hoeft helemaal niet eng te zijn en we doen ons best om dat op een zo leuk mogelijke manier te doen. Deze controle vinden we zo belangrijk omdat we al vroeg eventuele problemen kunnen opsporen en daar adviezen over kunnen geven. Ook elke pup krijgt een volledige 30-punten-check tijdens iedere vaccinatie. Tijdens deze controle heeft u de mogelijkheid om alle vragen te stellen die u heeft over gezondheid, voeding, gedrag enz.

Na de puppy-vaccinaties volgt ieder jaar een herhalingsvaccinatie. Volgens ons vaccinatie-op-maat-principe wordt steeds bepaald welke vaccinatie voor uw hond geschikt is. De jaarlijkse vaccinatie geven we om een basisbescherming te bieden. Voor honden die extra risico lopen of die naar het buitenland gaan, wordt een extra vaccinatie aangeraden (besmettelijke hondenhoest) of is zelfs verplicht (hondsdolheid).

Steeds meer mensen willen zo min mogelijk vaccineren, maar vinden een goede bescherming wel belangrijk. Het blijkt ook dat dat kan. Sommige vaccinaties werken veel langer dan drie jaar. Via de Vaccicheck kan bepaald worden of de vaccinatie nog herhaald moet worden. Dit kan ook al gedaan worden bij pups om te bepalen of de vaccinatie goed aanslaat.

Als u de jaarlijkse vaccinatie te duur vindt, dan is ons levenslang vaccineren-programma misschien iets voor u. Tegen fikse korting kunt u de kosten van het vaccineren afkopen, terwijl u wel alle voordelen van de vaccinatie en de volledige check-up geniet.

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier


Privacy statement