Vacature paraveterinair PlusDierenklinieken Zaanstreek

Zoek je een écht leuke baan in een gezellig team en met genoeg uitdaging? Die bieden wij!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en spontane paraveterinair die ons team bij PlusDierenklinieken komt versterken, voor ongeveer 30 uur per week (24-36 bespreekbaar), voornamelijk op onze hoofdvestiging De Saen in Zaandam. Ervaring is een pré, dit mag zowel all-round als bijvoorbeeld alleen balie/telefoon zijn. Je wordt gedurende de eerste maanden goed ingewerkt, zodat je snel volledig aan de slag kunt.

Wij zoeken een paraveterinair (m/v) die:

  • minimaal 1 jaar ervaring heeft en gediplomeerd paraveterinair is
  • samen met de klant de beste zorg aan hun huisdier wil geven
  • naar een hoge kwaliteit diergeneeskunde streeft, en zelf daar actief aan bij wil dragen, o.a. door het volgen van nascholingen (uiteraard op onze kosten)
  • betrokken is bij de klant, klantgericht werkt en oprechte interesse heeft in zowel dier en klant, als in de diergeneeskunde zelf.

Wij bieden:

  • een zeer goede werksfeer, waar eigen inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd, en naar jouw wensen geluisterd wordt
  • een goed inwerkschema van 3 maanden, en ondersteuning van een buddy. Ervaren collega-assistentes (allen paraveterinair)
  • werken in een stimulerende omgeving, waar je geprikkeld wordt jezelf te blijven ontwikkelen, met eigen assistent-spreekuren en -overleggen
  • een drukke praktijk met uitgebreide diergeneeskundige mogelijkheden (laparoscopie, orthopedische operaties, echografie, veel tandheelkunde, uitgebreid lab, gedragsdeskundigen), en waar de schoonmaak door een extern bedrijf gedaan wordt. En we houden pauzes ;-)

Onze missie:
“Door onze passie voor dieren en ons vak, bieden wij de beste zorg, waarbij we topkwaliteit diergeneeskunde combineren met persoonlijke aandacht voor u en uw dier. In een hecht team met een fijne sfeer, streven wij naar een goede balans tussen werk en privé, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, heldere communicatie en veel onderling overleg.”

Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging met veel mogelijkheden?
Stuur je sollicitatiebrief (met CV) vóór 14 oktober 2020 naar B. van Hoven: info@plusdierenklinieken.nl


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma