Thijs Wiegmann

Thijs Wiegmann

Functie: Dierenarts

Passie: Vrije tijd spendeer ik het liefst met mijn gezin. In het weekend op pad en lekker ergens gaan lunchen. Verder speel ik squash en ben liefhebber van speciaalbier.

Leefstijl:Geboren en getogen in zeeland. Voor de studie ben ik na uitloting naar België verhuisd. Doordat er weinig werk was toen ik afstudeerde ben ik naar Alkmaar verhuisd voor een baan. Hier heb ik mijn vrouw ontmoet en een huis gekocht en ben niet meer van plan te vertrekken!

Uitblinkend: Ik ben iemand die van uitdagingen houdt. De laatste paar jaar heb ik me verdiept in de tandheelkunde en dermatologie. Afgelopen jaar ben ik begonnen met echografie van de buik en in de toekomst wil ik meer kennis vergaren over oogheelkunde. Zo houd je het beroep voor jezelf interessant en kan je doen wat je leuk vindt.

Sinds: In 2013 ben ik afgestudeerd in Gent (België) en ben direct aan de slag gegaan bij Stad & Land dierenklinieken te Alkmaar. Per december 2017 heb ik de overstap gemaakt om voor mezelf te gaan beginnen. Ik werk nu als zelfstandige op verschillende praktijken in Noord-Holland. De komende 7 maanden vervang ik Nirita bij Plusdierenkliniek.

 

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier


Privacy statement