Silvana ten Hulsen

Silvana ten Hulsen

Functie: Paraveterinair in opl.

Passie: Van mijn 4e tot mijn 17e heb ik altijd gezegd dierenarts te willen worden. Uiteindelijk ben ik een hele andere kant op gegaan en ben ik de opleiding humane fysiotherapie gaan doen. In 2017 ben ik afgestudeerd en sindsdien werk ik ook als fyiostherapeute. Echter, ik merkte steeds vaker dat ik toch mijn hart wilde volgen en nog steeds iets met dieren wilde gaan doen. In mei 2020 ben ik daarom gestart met de opleiding paraveterinair en nu combineer ik het werk als fysiotherapeute en assistente.

Leefstijl: ik ben geboren in Amsterdam, maar opgegroeid in de Zaanstreek. Op mijn 23e ben ik weer teruggegaan naar Amsterdam om te gaan samenwonen met mijn vriend. Daar wonen wij nu nog steeds met onze 2 katten. Verder ben ik een familiemens, niks leukers dan tijd doorbrengen met mijn familie.

Uitstekend: Ik kan nog niet echt zeggen welke gebieden ik het leukst vind of waar ik het meeste in uitblink, omdat ik dit werk nog niet lang genoeg doe om daar echt goed een mening over te kunnen vormen. Voorlopig wil ik graag alle aspecten van het vak leren kennen en ik hoop in de toekomst uiteindelijk nog de opleiding tot dierfysiotherapeute te kunnen gaan volgen.

Sinds: In juni 2020 ben ik begonnen bij PlusDierenklinieken als paraveterinair in opleiding.


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma