Saskia Eijs

Saskia Eijs

Functie: Paraveterinair

Passie: Ik heb verschillende passies: Het strand, Het Bos, en Reizen.
Mijn grootste passie is mijn gezin, waaronder mijn allerbeste vrienden vallen. Dit zijn: mijn grote vriend (shih-tzu) Cees, Franse hangoren: Bassie en Adriaan en uiteraard onze grote rode kater Tim. Het mooiste vind ik dan ook om met mijn gezin en Cees een heerlijke strandwandeling te maken en vervolgens met een biertje of een wijntje op het terras te ploffen. Ook reizen vind ik geweldig, dit hebben we dan ook regelmatig gedaan... Jamaica, Florida, Gambia, Senegal, Curacao, Brazillie, IJsland, Noorwegen, Zweden en de Canarische eilanden staan dan ook al op mijn lijstje.

Leefstijl: Ik ben geboren in Zaandam. Mijn kinderjaren heb ik volbracht in Koog aan de Zaan. Toen ik eenmaal op mijzelf ging wonen ben ik terecht gekomen in Westzaan en Wormerveer. Nu woon ik samen met mijn vriend in Assendelft. Dus je kan me gerust een echte "Zaanse" noemen.

Uitblinkend: Nu al weer 12 jaar Parveterinair. Na 8 jaar gewerkt te hebben in een drukke praktijk in Purmerend waar ik vooral hielp met operaties en tijdens spreekuren, ben ik toch uiteindelijk terug gegaan naar mijn "roots" de Zaanstreek. U zult mij in verschillende PlusDierenkliniek vestigingen tegenkomen. In "de Saen" en "Saendelft" zult u mij regelmatig in de spreekkamer en bij de balie vinden. Hier zal ik u dan ook zo goed mogelijk helpen met uw grootste vriend!

Sinds: 2001 afgestudeerd als Paraveterinair bij het Groenhorst College te Barneveld. Eerst gewerkt bij een groot en kleine huisdieren praktijk en vervolgens verder bij een kleine huisdierenpraktijk. Sinds 06-2013 werk ik bij de Plusdierenklinieken met veel plezier.


Privacy statement