alt=

PlusDierenklinieken heeft 3 vestigingen in de Zaanstreek en de collega's van deze vestigingen vormen een hecht team dat nauw samenwerkt om uw huisdier(en) de beste zorg te geven. Met één gezamenlijke Facebookpagina: 'PlusDierenklinieken' willen we ook op Facebook laten zien dat we samen 1 team zijn.

We vragen de volgers van de pagina's Saendelft en Westerwatering om vóór 1 december de nieuwe PlusDierenklinieken pagina te gaan volgen. Volgers van de pagina van De Saen hoeven niets te doen, van deze pagina wordt alleen de naam veranderd. Onder alle volgers van Facebookpagina PlusDierenklinieken verloten we op 15 december 10 waardebonnen van €25 ! Uiteraard te besteden bij een vestiging naar keuze.


Wat we helaas niet kunnen meenemen naar de samengevoegde pagina zijn de vaak zeer goede recensies die in het verleden door u zijn gegeven op de pagina's van Westerwatering en Saendelft. Die gaan helaas verloren en dat vinden we uiteraard erg jammer. Wij hopen dan ook dat iedereen die in het verleden de moeite heeft genomen om een recensie te geven, dit nogmaals wil doen op de pagina van PlusDierenklinieken. Wij zijn u daarvoor erg dankbaar!

Tot ziens op Facebookpagina PlusDierenklinieken!


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma