Sabine de Breij

Sabine de Breij

Functie: Paraveterinair

Passie: Dieren! Van jongs af aan had ik al allerlei dieren in huis zoals konijnen, cavia’s, vogels en hamsters.
Een andere passie is Basketbal. Het spelen in teamverband en samen proberen het best haalbare te bereiken vind ik erg leuk. Een paar keer per week kun je mij op het basketbalveld vinden. Maar ik bezoek ook graag de bioscoop, een terrasje of lekker eten doe ik graag.

Leefstijl: Ik ben geboren in Utrecht maar opgegroeid in Alkmaar. Nu woon ik alweer 13 jaar in Heerhugowaard samen met mijn vriend en onze kater Boris.

Uitblinkend: Ik ben erg klantvriendelijk en zal er altijd alles aan doen om de juiste oplossing te vinden voor de klant en het dier binnen de mogelijkheden die er zijn. Ik heb enorm veel geduld met mensen en dieren en ik weet alles van het gedrag van katten.

Sinds: Na jaren lang op kantoor te hebben gewerkt besloot ik In 2013 om mijn hart te gaan volgen en ben ik de opleiding tot paraveterinair gestart in het volwassen onderwijs. Een jaar later was ik klaar en de trotse eigenaar van het diploma. Omdat ik op dat moment nog geen werk kon vinden en ik erachter was gekomen dat het gedrag van dieren, en katten in het bijzonder, me enorm interesseerde heb ik ook de opleiding tot gedragstherapeut voor katten met succes afgerond. Na 5 jaar in een kleinere praktijk te hebben gewerkt wilde ik een volgende stap maken en sinds maart 2020 werk ik bij PlusDierenkliniek de Saen en in de vestiging in Saendelft.


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma