De 10 Pluspunten van PlusDierenklinieken

Uw huisdier is ongetwijfeld uw allerbeste vriend. En daar zorgt u dan ook goed voor. Maar soms is dat niet voldoende, soms heeft deze bijzondere huisgenoot extra hulp en verzorging nodig. Bij ziekte, een ongeval, of als voorzorg. En dan wilt u natuurlijk de allerbeste kennis en kunde, zodat u zo lang mogelijk van elkaar kunt blijven genieten. En dat is precies waarvoor u bij ons terecht kunt.

+1 Wij nemen ruim de tijd voor u en uw huisdier
Consulten van 15 tot 20 minuten, of langer als dat nodig is.

+2 Wij werken op afspraak
U bent snel aan de beurt, geen onnodige wachttijden.

+3 Ruime openingstijden en gratis parkeren voor de deur
Altijd meerdere dierenartsen beschikbaar.

+4 Bereikbaar voor spoed
Niet alleen kunt u tijdens onze ruime openingstijden altijd terecht, ook daarbuiten zijn wij 7 dagen per week voor spoedgevallen bereikbaar.

+5 Wij komen ook bij u thuis
Iedere werkdag is onze "Dierenarts aan Huis" beschikbaar met een goed uitgeruste auto. Groot gemak voor baasjes en dieren die liever thuis blijven.

+6 Voordeel voor onze vaste klanten
U kunt meedoen aan ons Plus Vaste Klanten Voordeelprogramma. Daarmee krijgt u voorrang bij spoed, u kunt met korting gebruik maken van onze Dierenarts aan Huis en krijgt zeer aantrekkelijke kortingen op veel van onze diensten, programma’s en diervoeding.

+7 Alles onder één dak Wij hebben de allerbeste apparatuur én de kennis in huis voor een excellente behandeling. Ook (intensive care) opname van zieke dieren is mogelijk.

+8 Meerdere dierenartsen met hun eigen expertise
Door onze ervaren, hoogopgeleide dierenartsen hoeft u minder doorverwezen te worden. Dat bespaart tijd en geld.

+9 Pijnloze operaties
Wij doen vrijwel alle operaties zelf, ook pijnloze kijkoperaties en orthopedie. Met een lager risico voor uw huisdier, omdat wij de meest veilige narcosemiddelen, gasnarcose, bewaking en zuurstof gebruiken, en altijd goede pijnstilling.

+10 Uw eigen dierenarts
U krijgt bij ons een eigen dierenarts die uw vaste aanspreekpunt is voor alle vragen en behandelingen.

Teveel plussen om op te noemen...
Er is nog meer. Om uw huisdier in goede conditie te houden, hebben we speciale preventieprogramma’s ontwikkeld, zoals hulp bij afslanken, vachtverzorging van katten en konijnen, voor dieren met artrose of gebitsproblemen, gedragsbegeleiding (voor de dieren) en het consultatiebureau voor pups en jonge honden. Ook doen we er veel aan om onze kennis en ervaring zoveel mogelijk met u te delen via onze website, informatiebrieven, nieuwsbrieven en facebook. Kortom, Plus Dierenklieken: al tien jaar topkwaliteit diergeneeskunde in de Zaanstreek.


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma