alt=

Dit is Tango, een kater van ongeveer 6 maanden oud en een ware avonturier.
Op een dag besloot hij zijn nog jonge leventje om te gooien en de wijde wereld in te trekken. Al zwervend ontmoette hij zo zijn nieuwe adoptie-baasje; die hem zo aandoenlijk vond dat hij uit gingen zoeken waar hij vandaan kwam. Zo kwam Tango bij PlusDierenklinieken op bezoek om te achterhalen via de chip bij wie deze knapperd hoort. Helaas had Tango geen chip, was hij niet als vermist opgegeven en konden zijn baasjes niet gevonden worden.
Gelukkig mocht hij bij zijn adoptie-ouders blijven, wiens harten hij inmiddels met zijn ondeugende gedrag gestolen had.

Voorwaarde was wel dat hij, na de 2 weken wachttijd of zijn baasje zich alsnog meldde, gelijk gechipt en gecastreerd werd. Door een kater te castreren, wordt de drang om zoveel mogelijk poezen te vinden om mee te paren sterk verminderd. Ongecastreerde katers zwerven vaak ver van huis om poezen te zoeken. Gedreven door hun hormonen krijgen ze hierbij regelmatig ongelukken omdat ze zomaar de weg oversteken. Ook de kans op vechtwonden veroorzaakt door andere katers en ongewenste dracht neemt sterk af.

Mocht Tango nog eens op stap gaan, dan kan hij in ieder geval deze keer wel herenigd worden met zijn nieuwe gezin.Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma