De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Wendy van Heusden

Paraveterinair

Wendy van Heusden
Wendy van Heusden Paraveterinair

Passie: Mijn allergrootste passie is natuurlijk dieren in alle soorten en maten. Toen ik klein was ging ik altijd naar de kinderboerderijen en dierentuinen. Elk dier dat ik tegenkwam op straat wilde ik graag aaien, dieren zijn altijd een groot deel van mijn leven geweest en dit is nog steeds zo. Ik wist zeker dat ik iets met dieren wilde doen en het liefst voor ze zorgen. Elke keer zijn mensen verbaasd over hoe enthousiast ik word als er gesproken wordt over ons werk!

Naast mijn werk ben ik graag buiten in de natuur met onze Schotse Herdershond Goldie; zij is een echte buitenhond. Ik neem haar dan ook regelmatig mee voor een wandeling in de natuur in een wandelkar (ze is een senior die wij vanaf pups af aan hebben en ze kan niet meer zo ver lopen) op deze manier kunnen wij beide genieten van een potje voetbal en een lange wandeling. Met veel focus op kleine details ben ik graag bezig met fotografie, er is altijd iets wat mij in het oog springt. Wat is er mooier dan herinneringen ophalen bij een perfect geschoten foto. Met alle plezier en liefde deel ik ze met iedereen. Ook lees ik graag verschillende soorten boeken.

Leefstijl: Ik ben geboren en getogen in Krommenie, daarna verhuisd naar Assendelft. Hier woon ik samen met mijn moeder en Goldie. Graag zouden wij nog een hond of kat willen, maar in onze ogen is het niet verstandig aangezien Goldie een behoorlijke gebruiksaanwijzing heeft.

Uitblinkend: Heel eerlijk ik heb deze droombaan puur gekozen voor de dieren, maar al snel is gebleken dat het klantencontact het extra leuk maakt en ik graag samen met u voor uw dier wil zorgen. U zult mij zien in de vestigingen De Saen en Saendelft.

Sinds: Ik ben vanaf 2017 paraveterinair. Ik heb hiervoor in verschillende klinieken gewerkt. Mijn droom is altijd gebleven: bij PlusDierenklinieken werken! Mijn stage bij deze kliniek heeft een goede indruk achter gelaten en dit is ook gebleven. Er zijn zoveel Pluspunten en nu kan ik hier mij droom verder verwezenlijken. Graag tot snel