Operaties bij de hond

Of het nu gaat om een operatie uit vrije keuze (zoals een sterilisatie of castratie) of om een operatie omdat de hond ziek is, het blijft altijd een spannend moment. Gelukkig is uw hond bij PlusDierenklinieken in goede handen.

We beschikken over zeer uitgebreide mogelijkheden, kennis en kunde om een operatie zo goed en zo veilig mogelijk te laten verlopen. We maken gebruik van de modernste narcosemiddelen en we hebben veel apparatuur om de narcose zo goed mogelijk te volgen. Om een operatie zo pijnloos mogelijk te laten zijn, kan er bij veel ingrepen gebruikt worden gemaakt van een kijkoperatie (laparoscopie). Met deze techniek kunnen we de wonden heel klein houden, zodat het dier zich veel sneller weer helemaal de oude voelt. Deze techniek wordt niet alleen gebruikt bij een sterilisatie, maar ook bij allerlei andere ingrepen. We zijn zelfs zo overtuigd van onze vakkundigheid, dat we een garantieregeling hebben opgesteld.

Onze chirurgen zijn zeer ervaren in de meest uiteenlopende ingrepen, van oren tot staart, van bultjes verwijderen tot het herstellen van ernstige botbreuken.

Kortom, bij PlusDierenklinieken bent u aan het goede adres voor uw operaties.


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma