Bij ons altijd gratis en voor de deur parkeren
Wij hebben zeer ruime openingstijden
Als u dat wilt, komen we bij u thuis

Onze klinieken

Wij staan dicht bij u en uw huisdier. Met drie vestigingen in de Zaanstreek die makkelijk bereikbaar zijn. Met gratis parkeerruimte voor de deur en ruime openingstijden (klik op de vestiging naar keuze om de openingstijden te zien).
We kunnen ook bij u thuis komen. Dat kan een uitkomst zijn voor dieren die in de stress raken als zij naar de praktijk moeten. Voor deze service is elke werkdag een dierenarts met auto beschikbaar.

Huisregels

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u de afspraak minimaal 24 uur van tevoren bij ons af te zeggen. Het is vaak druk in alle drie van onze klinieken. Soms zo druk dat we dieren pas later kunnen helpen dan we zouden willen. Vaak moeten onze artsen en assistentes overwerken en/of in hun pauze doorwerken om toch alle dieren te kunnen helpen. Het is dan bijzonder frustrerend als eigenaren zonder afbericht niet op komen dagen of te laat afbericht geven, dat is dan echt verloren tijd. Bij op tijd afzeggen, hadden we daar tenslotte een ander dier kunnen helpen.

Wij doen onze uiterste best om wachttijden te zoveel mogelijk te voorkomen. Omdat wij met levende dieren werken en met tussenkomst van spoedgevallen, is dit niet altijd mogelijk, maar u kunt ons daarbij wel helpen door op tijd te komen. Als u te laat komt, betekent dit dat alle dieren die na u komen onnodig moeten wachten. Bij te laat komen kan het dan nodig zijn dat wij een nieuwe afspraak inplannen.
De kosten van het te laat komen of het (niet tijdig) annuleren van een afspraak, brengen wij in rekening.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen buiten openingstijden is een van onze dierenartsen elke werkdag tot 20:00 uur en op zaterdag/zondag van 09:00/10:00 tot 17:00 uur bereikbaar. De toeslag voor een weekendconsult is + €12,50. We beschikken altijd over de gegevens van uw huisdier. Een geruststellend idee. Voor spoedeisende hulp buiten deze tijden werken we goed samen met de spoed-en verwijskliniek Hugo.

Contact

Heeft u vragen of opmerking, vult u a.u.b. onderstaand contactformulier in.
Ontvangen berichten worden door ons op werkdagen gelezen.
Omdat wij onze aandacht in de eerste plaats hebben op het verrichten van diergeneeskundige hulp van de zieke dieren, lezen wij de e-mails niet de hele dag door. Wij streven er naar ontvangen berichten binnen 3 werkdagen af te handelen.

Voor dringende zaken (spoedgevallen) kunt u beter telefonisch contact opnemen met PlusDierenklinieken: 075-6173911
Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma