Online afspraken maken

U kunt vanaf nu zelf online een afspraak voor uw huisdier(en) maken!
Het enige dat u hiervoor nodig heeft is het e-mailadres dat bij ons bekend is.

Indien u als klant bij ons ingeschreven staat, kunt u een afspraak voor uw huisdier(en) maken op een voor u gewenst tijdstip. U kunt dit 7 dagen per week, 24 uur per dag doen en u bent dus niet meer afhankelijk van onze openingstijden om telefonisch een afspraak te maken. Het DierenartsPortaal is te gebruiken met een pc, smartphone, laptop, I-pad of tablet.

Naast afspraken bij de dierenarts, kunt u ook een afspraak bij de dierenartsassistente inplannen. Zij kunnen u helpen met; bloeddruk controle, chippen, controle wond/ hechtingen verwijderen, (herhalings-) injecties toedienen, kittencheck, nagels knippen en wratjes aanstippen.

Het maken van een afspraak via het DierenartsPortaal gaat als volgt:

  1. U meldt zich aan: Online afspraak maken?
  2. Voor het aanmelden gebruikt u het e-mailadres dat bij ons geregistreerd staat (waar u ook de nieuwsbrief of facturen op ontvangt)
  3. U ontvangt uw wachtwoord per e-mail
  4. U kunt nu inloggen (na inloggen is het mogelijk om een persoonlijk wachtwoord in te stellen; klik op het 'menu' knopje linksboven en kies voor optie 'wachtwoord')
  5. Klik op 'afspraak maken'
  6. Vul in het volgende scherm de gewenste variabelen in; vestiging naar keuze, reden van afspraak (staat uw afspraak er niet bij; bel dan de kliniek), voorkeurs medewerker, voor welk dier u de afspraak wilt maken en vul eventueel de omschrijving in voor aanvullende informatie waar wij van op de hoogte moeten zijn.
  7. In het scherm met de kalenders, kunt u uw keuze voor de tijd van de afspraak maken door een groen vak te selecteren (u kunt meerdere dagen inzien door te 'swipen' naar links of op het pijltje naar rechts te klikken).
  8. Indien er geen geschikte afspraakmogelijkheid voor u bij staat en u heeft wel een voorkeursmedewerker geselecteerd, kunt u een scherm terug gaan en 'geen voorkeur' selecteren bij medewerker. Op deze manier komen er meerdere afspraakmogelijkheden beschikbaar.
  9. Door op een gewenst tijdstip op een groen vlak te klikken, wordt de afspraak gereserveerd voor u. Deze bevestigt u vervolgens in het laatste scherm. Hierna ontvangt u ter bevestiging nog de details van de afspraak in uw e-mailadres.

Voor het maken van een afspraak voor 2 dieren, is het nodig om 2 aparte (aansluitende) afspraken te maken. Indien dit niet goed mogelijk is, neem dan telefonisch contact op met de kliniek.

Het is niet mogelijk om een afspraak te maken voor een spoedgeval! Neem dan zo snel mogelijk contact op met uw dichtsbijzijnde praktijk, ook als u twijfelt of het wel/geen spoedgeval betreft.

Het DierenartsPortaal is een nieuw systeem wat al door onze medewerkers en enkele geselecteerde klanten is getest. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dat graag van u want wij staan zoals altijd open voor feedback ter verbetering van onze dienstverlening.

Wij wensen u heel veel succes met het inplannen van uw afspraken.

Met vriendelijke groet,
Team PlusDierenklinieken


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma