De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Tandheelkundige dierenarts

Tandheelkundige dierenarts

Vind jij tandheelkunde geweldig? En wil je dit (verder) ontwikkelen, of hier vaker mee bezig zijn? Dat kan! 

Wij bieden naar keuze 2 tot 10 dagdelen per week tandheelkunde, uiteraard met digitale tandheelkundige röntgen en alle benodigde apparatuur voor een goede behandeling. Je kunt jouw vaardigheden indien nodig verder ontwikkelen middels cursussen en directe begeleiding op de werkvloer van een van de beste tandheelkundig dierenartsen in Nederland: Eveline Groeneveld. Dit alles in een ontzettend fijn team, met zeer ervaren assistentes. Laat wat van je horen en kom een keer bij ons meekijken!

Wij zoeken een dierenarts (m/v) die:

  • minimaal 1 jaar ervaring heeft
  • samen met de klant de beste zorg aan hun huisdier wil geven
  • betrokken is bij de klant, klantgericht werkt en oprechte interesse heeft in zowel dier en klant, als in de diergeneeskunde zelf.
  • ervaring en/of interesse in de tandheelkunde is een pré (en dit kan verder binnen onze kliniek uitgebreid worden)

Wij bieden:

  • een goede werksfeer, waar eigen inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd, en naar jouw wensen geluisterd wordt
  • een goed inwerkschema van 3 maanden, ondersteuning van een buddy en ervaren en behulpzame collega's.
  • werken in een stimulerende omgeving, waar je geprikkeld wordt jezelf te blijven ontwikkelen, met aandacht voor een goede life-work balance
  • een praktijk met uitgebreide diergeneeskundige mogelijkheden (laparoscopie, echografie, digitale röntgen, endoscopiën, tandheelkunde, uitgebreid laboratorium, gedragsdeskundigen)
  • werkoverleg op regelmatige basis en veel mogelijkheid tot nascholingen. En we houden pauzes ;-)

Onze missie: “Door onze passie voor dieren en ons vak, bieden wij de beste zorg, waarbij we topkwaliteit diergeneeskunde combineren met persoonlijke aandacht voor u en uw dier. In een hecht team met een fijne sfeer, streven wij naar een goede balans tussen werk en privé, met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, heldere communicatie en veel onderling overleg.”

Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij toe aan een nieuwe uitdaging met veel mogelijkheden? Stuur je sollicitatiebrief (met CV) zo snel mogelijk naar B. van Hoven: brenda@plusdierenklinieken.nl