De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Stefanie van Vliet

Paraveterinair

Stefanie van Vliet - Paraveterinair
Stefanie van Vliet Paraveterinair

Passie: ik hou van muziek en lekker eten. Ik sta graag in de keuken om heerlijke thaise en indiaase gerechten te maken. Verder luister ik erg graag naar muziek. Ik zat vroeger in een band maar na de geboorte van mijn zoontje is dat helaas wat lastiger geworden. Als het mooi weer is, vaar ik graag door de Reef of op het Noordzeekanaal.

Leefstijl: ik ben in Brabant geboren en naar Zaandijk verhuisd toen ik 3 was. Nu woon ik in Westzaan met man, kind, hond, 2 ratten en een hele kudde flappetakken.

Uitblinkend: ik werk voornamelijk op PlusDierenkliniek Westerwatering. De kleinschaligheid zorgt voor meer persoonlijk contact met onze patiënten en hun baasjes. Ik heb mij toegelegd op gedrag van hond en kat. Bij gedragsproblemen kunt u mijn hulp inroepen. Ik geef een paar keer per jaar een gedragscursus waarbij de eigenaar hondentaal leert begrijpen, om zodoende de relatie met uw hond nog leuker te kunnen maken. Verder ben ik Diabetes consulente (suikerziekte bij hond en kat) en veterinair diëtiste.

Sinds: ik ben in februari 1993 begonnen als assistente in een dierenarts praktijk in Amsterdam. Na een half jaar ben ik voor Dierenarts Snuif gaan werken. Na een loopbaan van 12.5 jaar is hij wegens ziekte gestopt. Nicole Schuttevaêr opende toen net de deuren van PlusDierenkliniek de Saen en toen ben ik voor haar gaan werken.