De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Sharon van Putten

Paraveterinair

Sharon van Putten - Paraveterinair
Sharon van Putten Paraveterinair

Passie: Zoals vele in het vak wist ik toen ik klein was al dat ik later met dieren zou willen werken. Na mijn opleiding als dierenverzorger heb ik de beslissing gemaakt om in de dierenartspraktijk te willen werken en heb ik de opleiding gevold voor paraveterinair. Deze heb ik met veel plezier gevolgd en ik ben (in 2017) meteen aan de slag gegaan in dit vak.

Leefstijl: Ik heb een hond Toby, en twee katten Pink en Sam. In mijn vrije tijd loop ik graag met Toby of ben ik aan het sporten. Ik doe aan voetbal, hardlopen en fitness. Ik zou erg van de zon en ben hierom vaak buiten en in/op het water te vinden. Ook hou ik erg van een feestje en ben ik graag met vrienden en familie.

Uitstekend: Ik werk voornamelijk bij Plusdierenkliniek de Saen. Overal in de kliniek kunt u mij vinden, de afwisseling van werkzaamheden in de kliniek vind ik juist erg leuk! Graag maak ik het zo fijn mogelijk voor uw konijn of knaagdier zodat zij zo min. mogelijk stress ervaren. Ook vind ik het leuk om de dierenarts te ondersteunen met bijvoorbeeld bloedafname en röntgenfoto's.

Sinds: Sinds juni 2021 ben ik het Team van PlusDierenklinieken komen versterken. Hiervoor heb ik vijf jaar in andere klinieken gewerkt, altijd met veel plezier!