De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Shanna Hoffschlag

Paraveterinair

Shanna Hoffschlag - Paraveterinair
Shanna Hoffschlag Paraveterinair

Passie: Heel cliché maar natuurlijk dieren! Al vanaf jongs af aan ben ik gefascineerd over hoe bijzonder dieren eigenlijk zijn. Hierdoor is werken met dieren echt een droom voor mij. Elke dag geniet ik van alle dieren die wij voorbij zien komen met elk hun eigen karakter. In mijn vrije tijd ben ik druk met onze stichting. Wij zetten ons in voor straathonden die een tweede kans verdienen. Ook ben ik veel in de natuur te vinden met mijn rescue hond Clyde, wij kunnen eindeloos wandelen en genieten van de omgeving. Hiernaast is er natuurlijk altijd nog tijd voor gezelligheid en lekker eten met familie en vrienden. Dit is ook iets wat in het weekend niet mag ontbreken.

Leefstijl: Geboren en getogen in Zaandam en hier nooit meer weg gegaan. Tot nu toe wonen wij alleen met onze hond Clyde. Er is liefde en tijd genoeg voor nog meer dieren dus die zullen niet lang op zich laten wachten.

Uitstekend: Je komt mij tegen in de vestiging de Saen. Op dit moment ben ik veel in de spreekkamer te vinden wat mij erg aanspreekt. Hiernaast loop ik tijdens mijn stage uren mee bij de tandheelkunde en de OK. Eigenlijk vind ik alle onderdelen van dit vak leuk, en zorgt de afwisseling ervoor dat geen enkele dag hetzelfde is. In de toekomst wil ik mij zeker specialiseren in een bepaald onderdeel. Als paraveterinair ben je immers nooit uitgeleerd!

Sinds: In juni 2020 begon ik met mijn stage periode bij Plus dierenklinieken. Ik zat toen op de helft van mijn tweejarige opleiding in Barneveld. Hierna werd mij een baan aangeboden waar ik natuurlijk JA tegen heb gezegd!