De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Saskia Eijs

Paraveterinair

Saskia Eijs - Paraveterinair
Saskia Eijs Paraveterinair

P​assie: Ik heb verschillende passies: Het strand, Het Bos, Reizen en Haken.
Mijn grootste passie is mijn gezin, waaronder mijn allerbeste vrienden vallen. Dit zijn: mijn grote vriend (shih-tzu) Joep en uiteraard onze grote rode Noorse boskat Mauw. Het mooiste vind ik dan ook om met mijn gezin en Joep een heerlijke strandwandeling of boswandeling te maken, een racende hond met modderpootjes en 2 gillende kinderen met rode wangen daar word ik blij van. Ook reizen vind ik geweldig, dit hebben we dan ook regelmatig gedaan... Jamaica, Florida, Gambia, Senegal, Curacao, Brazillie, IJsland, Noorwegen, Zweden en de Canarische eilanden staan dan ook al op mijn lijstje. Maar zoals velen als je kinderen krijgt is het maken van verre reizen even on hold gezet. ;-)

Haken vind ik heerlijk ontspannend, er zijn al verschillende dingen van mijn haaknaald afgekropen vooral voor alle nieuwe vriendjes en vriendinnetjes die er bij zijn gekomen.

Leefstijl: Ik ben geboren in Zaandam. Mijn kinderjaren heb ik volbracht in Koog aan de Zaan. Toen ik eenmaal op mijzelf ging wonen ben ik terecht gekomen in Westzaan en Wormerveer. Nu woon ik samen met mijn vriend in Assendelft. Dus je kan me gerust een echte "Zaanse" noemen.

Uitstekend: Nu al weer 18 jaar Parveterinair en nu zes jaar bij PusDierenklinieken, Ach de tijd die vliegt. Ik doe dit vak nog steeds met heel veel plezier en liefde. Toch blijft mijn hart in de OK en opname liggen. De zieken weerloze dieren er weer bovenop helpen daar doe ik het voor.
Hier bij de PlusDierenklineken vind u me dan ook regelmatig terug in de opname en de operatiekamer en hier zal ik u dan ook zo goed mogelijk helpen met uw grootste vriend!
Tegenwoordig begeleid ik ook de stagiaires met hun leerproces, hopelijk gaan zij net zoveel plezier uit het vak beoefenen halen als ik nu al 18 jaren doe.

Sinds: 2001 beni k afgestudeerd als Paraveterinair bij het Groenhorst College te Barneveld. Eerst heb ik gewerkt bij een groot en kleine huisdierenpraktijk en vervolgens bij een kleine huisdierenpraktijk. Sinds 06-2013 werk ik met veel plezier bij PlusDierenklinieken.