De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Roos van der Blom

Paraveterinair

Roos van der Blom - Paraveterinair
Roos van der Blom Paraveterinair

Passie: Dieren! Vroeger, als klein meisje stond mijn bed vol met knuffels en verzorgde ik ze alsof het echte dieren waren. Daarom wilde ik toen al heel graag met dieren werken! Nu kan ik dan ook zeggen dat die droom werkelijkheid is geworden en zijn de knuffels vervangen door echte huisdieren. In mijn vrije tijd spreek ik veel met vriendinnen af en houd ik ervan om lekker met mijn hondje op pad te gaan.

Leefstijl: Ik ben geboren in Zaandam en woon daar nog steeds met mijn ouders, drie broers, zusje, hond en konijnen. Ik kom dus uit een groot gezin met vijf kinderen waar een paar jaar geleden (na lang zeuren) ook eindelijk de huisdieren bij kwamen. Mijn fantastische hondje Pip en konijnenkoppel Bobby en Semmy die heerlijk door de hele tuin kunnen ravotten.

Uitblinkend: Ik ben vooral te vinden bij onze vestiging De Saen in Zaandam en ook bij vestiging Saendelft in Assendelft. U kunt mij vaak vinden in de spreekkamer maar ook aan de balie of de telefoon help ik u graag. Ik ben ook achter de schermen bezig waarbij ik met name de tandheelkunde interessant vind. De afwisseling van verschillende werkzaamheden op een dag, het werken met dieren en hun baasjes en mij leuke collega's maken voor mij dit werk zo leuk om te doen.

Sinds: Begin 2018 ben ik begonnen met de verkorte opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente bij Capabel Onderwijs Groep in Utrecht en daar hoorde gedurende de gehele opleiding een stageperiode bij. Gelukkig kon ik meteen stage lopen bij Plusdierenklinieken en nu na 1,5 jaar heb ik mijn diploma behaald en kan ik met trots zeggen dat ik paraveterinair ben bij Plusdierenklinieken met een onwijs leuk team!