De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Paulien Pallada

Paraveterinair

Paulien Pallada - Paraveterinair
Paulien Pallada Paraveterinair

Passie: Ik ben een echt buitenmens. Ik zal niet zo snel de auto pakken als het met de fiets ook kan. Ook ben ik dol op reizen. Vooral naar mooie natuurgebieden en naar plekken om de dieren in hun eigen omgeving te zien. Zoals in Afrika en Azië bijvoorbeeld.

Leefstijl: ik ben opgegroeid in Oostzanerwerf; op de rand van Oostzaan en Amsterdam, met in onze tuin kippen, konijnen, 2 schapen, een paard, hond en kat. Ik heb dus altijd dieren om mij heen gehad. Nu woon ik in Oostzaan samen met mijn vriend, zoon en kater Floris.

Uitblinkend: U ziet mij iets minder achter de balie of in de spreekkamer, want ik ben vaak achter de schermen bezig. Ik geniet erg van een operatie die soepel verloopt omdat de dierenarts en ik echt als een team werken. Ook heb ik mij verder verdiept in tandheelkunde en heb ik alle cursussen gevolgd die er zijn op dit gebied; niet alleen die voor de assistente maar óók de cursussen van de dierenartsen. Daarom heb ik meerdere keren per week mijn eigen tandheelkundeblok waarin ik honden en katten mag afhelpen van de stank, tandsteen, tandplaque en de daarbij horende pijnen.

Verder ben ik verantwoordelijk voor de inkoop van het voer op de Saen. En houd ik mij bezig met het werkrooster van de assistentes en de daarbij horende vakantieplanning.

Ook heb ik een opleiding gedaan als Diabetes consulente (suikerziekte bij en hond en kat), waardoor ik patiënten met suikerziekte mag begeleiden.

Sinds: januari 1998 ben ik werkzaam als dierenartsassistente en werk al bij PlusDierenkliniek de Saen vanaf het moment dat de deuren hier geopend werden.