De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Milenka Corver

Paraveterinair

Milenka Corver - Paraveterinair
Milenka Corver Paraveterinair

Passie: Ik ben erg gedreven en gepassioneerd in mijn vak. Iedere kans om te leren grijp ik aan en ik houd van uitdagingen. Natuurlijk ben ik gek op dieren en ik vind het geweldig om te zien hoe ieder dier zijn of haar eigen karakter heeft.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie: een bioscoopavondje, een dagje winkelen en gezellig ergens iets eten. Ik hou van gezelligheid en ben op mijn vrije momenten dan ook vaak op stap. Ook ben ik regelmatig op de boerderij te vinden waar ik stage heb gelopen. Gedurende de lammerperiode help ik hier altijd een handje mee en ik vind het geweldig om dit te doen. Kleine huisdieren of landbouwhuisdieren, ik vind het allemaal even leuk!

Leefstijl: Ik ben geboren en getogen in Oostzaan. Sinds 2011 woon ik in Assendelft. Momenteel ben ik nog inwonend bij mijn ouders. Ook ben ik vaak in het huis van de familie van mijn vriend te vinden. In mijn jeugd heb ik altijd dieren om mij heen gehad: hamsters, cavia’s, vissen, kikkers en een hond. Ik was altijd in de buurt van de dieren te vinden. Op dit moment zijn er (helaas) geen dieren in ons huis aanwezig. Af en toe krijgen we bezoek van onze buurkat, waar ik erg gek op ben. Als ik op mezelf ga wonen, komt er zeker weer een dier in huis! Zoals ze zeggen: a home without a pet is just a house!

Uitblinkend: U kunt mij zowel vinden op onze vestiging de Saen als op de vestiging Saendelft. Je komt mij vooral tegen als assistente in de spreekkamers tijdens de spreekuren. Ook achter de balie en aan de telefoon zult u mij regelmatig aantreffen. Ik vind het erg leuk om op de verschillende vestigingen te werken. Dit brengt zowel uitdagingen als afwisseling. Geen dag is hetzelfde en dat is wat mijn werk zo leuk maakt!

Sinds: Nadat ik op het Zaanlands Lyceum te Zaandam een acht gemiddeld had behaald op de eindlijst van mijn VWO-diploma, ben ik begonnen met de opleiding Diergeneeskunde in Utrecht. Helaas heb ik deze opleiding door verschillende omstandigheden niet kunnen volhouden.

Aangezien ik mijn toekomst toch echt in de dieren zie, ben ik in maart 2013 begonnen met de één-jarige opleiding tot Paraveterinair Dierenartsassistente bij Capabel Onderwijs Groep in Amsterdam. Nadat ik acht maanden stage heb gelopen bij PlusDierenkliniek Saendelft(waar ik het erg naar mijn zin heb gehad), heb ik in februari 2014 mijn diploma Paraveterinair Dierenartsassistente behaald.

Per toeval kon ik na mijn opleiding direct beginnen als Paraveterinair Dierenartsassistente bij PlusDierenklinieken. Daar werk in nu nog steeds en het bevalt mij super goed! Ik heb erg leuke collega’s en het werk is zeer leerzaam en uitdagend.

Wie weet ga ik in de toekomst nog verder studeren om mijn passie en kennis over de dieren uit te breiden. Voorlopig doe ik mijn werk met veel plezier en ben ik blij dat ik deel uit mag maken van het Team van PlusDierenklinieken!