De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Mandy van Holland

Paraveterinair

Mandy van Holland - Paraveterinair
Mandy van Holland Paraveterinair

Passie: Ik ben een echt gezinsmens en een crea-bea type. In mijn vrije tijd knutsel ik dan ook graag met mijn kids en brengen we graag veel tijd door met ons gezin, vrienden en familie.

Leefstijl: Ik kom uit een écht amsterdams gezin; mijn ouders zijn jordanezen en we hebben tot mijn 10e jaar ook in Amsterdam gewoond. Daarna zijn wij verhuisd naar de Zaanstreek. Ik ben opgegroeid in een gezellig en warm nest met continu dieren om me heen: honden, katten, konijnen, hamsters, wandelende takken, je kunt het zo gek niet bedenken of wij hadden het wel thuis. Momenteel woon ik samen met mijn man, 3 kinderen, een aquarium vol met vissen en konijnen Tommie en Lisa.

Uitblinkend: U kunt mij ook wel zien als het "manusje van alles" op onze praktijk in de Westerwatering. Mijn taken zijn dan ook wel erg divers (van baliewerk tot managementtaken). De afgelopen jaren heb ik diverse nascholingen mogen volgen, waardoor ik mijzelf ben gaan specialiseren in diabetes consulent (begeleiden van suikerziekte-patiënten), mondhygiëniste, stage-begeleiding, kattentrimster en kattengedragstherapeut.

Sinds: ik ben al sinds augustus 2000 (direct na mijn afstuderen) het "vaste" gezicht en hoofdassistente van PlusDierenkliniek Westerwatering.