De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Lucinde van de Ben

Paraveterinair

Lucinde van de Ben - Paraveterinair
Lucinde van de Ben Paraveterinair

Passie: vroeger was ik altijd in de weer met dieren. Of het nu een paard, konijn of hond was ik vond het geweldig. Ik ben altijd gek geweest op de knaagdieren en heb ik sinds mijn zevende ratjes in huis gehad. Ik ben dan ook nu nog trotse eigenaar van twee van deze vrolijke diertjes genaamd Nala en Loki. Het zijn intelligente en actieve diertjes met ieder een compleet eigen karakter. Naast de ratjes ben ik ook een echte paardenliefhebber, misschien dat er in de toekomst een plekje vrijkomt voor een eigen paardje.

Leefstijl: ik ben geboren en getogen in Zaandam. Op dit moment woon ik samen met mijn moeder, zusje en twee katten Koda en Kyara in het hart van Zaandam. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in natuurgebieden of dierentuinen met mijn camera. Fotografie is samen met tekenen een grote hobby van mij. Verder vind ik het erg leuk om een dagje op pad te gaan met vrienden of lekker een dagje niks doen en een serie te kijken.

Uitblinkend: ik ben bijna klaar met mijn opleiding tot paraveterinair. Al snel bleek dat ik het erg leuk vind om in de spreekkamer te helpen en om te assisteren bij de tandheelkunde. In de praktijk ben ik regelmatig te vinden achter de balie en in de spreekkamer om de baasjes en trouwe viervoeters van dienst te zijn. U kunt mij vinden in de vestiging de Saen.

Sinds: al toen ik klein was wist ik dat ik iets met dieren wilde gaan doen. Dit varieerde van dierenarts tot dolfijnentrainer. Uiteindelijk wist ik dat ik in de dierenartsenpraktijk wilde werken als paraveterinair. Met dit doel voor ogen ben ik in 2015 de opleiding gestart voor paraveterinair op het Aeres MBO in Barneveld. Hier heb ik de vier jarige opleiding met veel passie gevolgd. Nu het einde in zicht is mag ik komen werken bij Plusdierenklinieken, waar ik het ontzettend leuk heb!