De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Linn van der Borst

Paraveterinair

Linn van der Borst
Linn van der Borst Paraveterinair

Passie: Dieren, voetbal, muziek en lekker eten. Dieren zijn van jongs af aan mijn passie. Bijna elke spreekbeurt of project wat ik voor school moest doen, had wel iets te maken met dieren. Ik ga graag naar festivals samen met mijn vrienden. Hier geniet ik van muziek, eten en uiteraard een biertje of een wijntje. Wat betreft voetbal doe ik dit al vanaf jongs af aan met veel plezier. Ik speel liever zelf dan dat ik kijk op tv.

Leefstijl: Ik ben geboren en opgegroeid in Wageningen samen met mijn ouders en twee oudere zussen. Twee jaar geleden tijdens een festival in Boedapest heb ik mijn vriend ontmoet. Om deze reden woon ik sinds februari 2020 in Avenhorn met mijn vriend. Op dit moment hebben we geen huisdieren maar deze gaan in de toekomst zeker komen!

Uitblinkend: U kunt mij vinden in de vestigingen de Saen en Westerwatering. Hier zal ik zowel te vinden zijn bij de balie als in de spreekkamer.

Sinds: Ik ben afgestudeerd als paraveterinair in 2015. Ik heb toen in een dierenartspraktijk gewerkt in Wageningen en deels bij een diervoedingsbedrijf. Hier heb ik veel geleerd over voeding voor hond en kat. Sinds februari 2020 ben ik werkzaam bij PlusDierenklinieken.