De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Daniëlle Busnac

Paraveterinair

Daniëlle Busnac - Paraveterinair
Daniëlle Busnac Paraveterinair

Passie: Dieren natuurlijk, in alle soorten en maten! Ook wandel ik graag en omdat samen wandelen gezelliger is, heb ik sinds maart 2012 een hondje genaamd Saartje. Een andere passie van mij is mijn aquarium, tevens mijn grote frustratie (die algen zijn wel heel makkelijk te kweken).

Leefstijl: Ik ben opgegroeid tussen de weilanden en bollenvelden van Hillegom, omringd door allerlei dieren. Nu woon ik in Wormerveer met mijn man en onze drie zoons, hondje, twee katten en de visjes.

Uitblinkend: Op locatie Saendelft kunt u mij overal tegenkomen, achter de balie, aan de telefoon, in de spreekkamer of operatiekamer enz. Ik blink uit in veelzijdigheid misschien!

Sinds: Ik ben laat begonnen met mijn opleiding, pas toen mijn jongste zoon naar school ging. Sinds januari 2010 heb ik mijn diploma Paraveterinair en in oktober van dat jaar kwam ik in dienst bij PlusDierenklinieken. Na een half jaar op de locatie "de Saen" te hebben gewerkt, ben ik naar onze locatie "Saendelft" gegaan, die in mei 2011 werd geopend. Hier werk ik met veel plezier.