De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Arianne van Noort

Paraveterinair

Arianne van Noort - Paraveterinair
Arianne van Noort Paraveterinair

Passie: Mijn gezin en natuurlijk dieren. Bij ons thuis was het een heerlijke beestenboel: katten, konijnen, hamsters en goudvissen.
Op de lagere school wist ik al dat ik met dieren wilde werken. Ik was een jaar of 8 toen ik een foto van een babyaapje die op een duim zag. Toen wist ik het: ik werd kraamverzorgster in de dierentuin. Al snel was ik de deceptie te boven dat dat helemaal geen beroep was. Vervolgens werd het al snel dierenartsassistente en dat is het altijd gebleven tot op de dag van vandaag.

Leefstijl: Ik woon met mijn man, twee kanjers van jongens en een grote zwarte kater Youp in het Noord Hollandse Wieringerwaard. Maar het kan nog noordelijker ik ben geboren en getogen in Den Burg op Texel. Hier heb ik zo’n 22 jaar gewoond. Voor het werk ben ik uiteindelijk verhuisd naar “de overkant”.

Uitblinkend: In de vorige praktijken waar ik gewerkt heb was ik veel te vinden in de operatiekamers, hoe gekker de operatie hoe uitdagender ik het vind.
Maar een eigenaar goed voorlichten en een gezellig praatje hebben over hun lieve dieren vind ik ook heel fijn. Ik vind dat de eigenaar en zijn dieren de kliniek met een goed gevoel moeten verlaten.

Sinds: Na de havo heb ik de versnelde opleiding (in twee jaar in plaats van vier jaar) tot paraveterinair aan het Groenhorst College in Barneveld gevolgd. In 2006 ging ik voor het eerst in een dierenartsenpraktijk werken, dit was een zwangerschapsvervanging maar ik had de smaak te pakken. Vervolgens heb ik 3,5 jaar in Schagen gewerkt en daarna 8,5 jaar in Alkmaar. Bij de laatste twee praktijken heb ik veel ervaring opgedaan die ik bij Plusdierenkliniek De Saen in praktijk ga brengen.
Tot ziens in de kliniek.