De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Anne van Baarsen

Paraveterinair

Anne van Baarsen - Paraveterinair
Anne van Baarsen Paraveterinair

Passie: Dieren! Van jongs af aan fascineren dieren mij. Ik droom er dan ook van om dierenarts te worden. Zelf dacht ik alleen het doel nooit te behalen aangezien ik begon op de Mavo. Maar niets is minder waar, want na de Mavo ben ik doorgegaan naar de Havo. Alsof dat nog niet genoeg was ben ik ook nog doorgegaan naar het VWO. Met mijn VWO-diploma had ik wel de kans om toegelaten te worden op de diergeneeskunde opleiding. Helaas is het mij dit jaar niet gelukt om het zware toelatingsexamen te halen. Dus heb ik besloten om de eenjarige opleiding tot Paraveterinair te volgen bij Capabel Onderwijs Utrecht. 

Leefstijl: Eigenlijk woon ik zo goed als mijn hele leven al in Saendelft. Hier woon ik samen met mijn vader, moeder, zusje, twee katten en hondje. Daarnaast ben ik geregeld te vinden op de manege bij mijn verzorgpaardje Fien. Ook houd ik ervan om lange wandelingen te maken door het bos en op het strand met ons hondje en mijn vriend. 

Uitblinkend: Momenteel ben ik nog aan het leren dus weet ik nog niet goed waar ik in uitblink. Wel vind ik het ontzettend leuk om in de spreekkamer te staan, om contact te maken met de dieren, maar ook met de eigenaren. Naast de spreekkamer vind ik het assisteren bij de operaties zeer interessant. Hoe gekker, hoe mooier. 

Sinds: Sinds April 2021 mag ik het Plus-team versterken! Hopelijk ben ik eind 2022, begin 2023, afgestudeerd als Dierenartsassistente Paraveterinair! Daarna hoop ik nog lang te mogen werken bij het geweldige en vriendelijke Plus-team. En, niet te vergeten, nog een keer proberen om aangenomen te worden tot de studie Diergeneeskunde, want opgeven doe ik niet!