De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Amy Helderman

Paraveterinair

Amy Helderman - Paraveterinair
Amy Helderman Paraveterinair

Passie: Dieren! Als kind wilde ik altijd al met dieren werken en nu kan ik eindelijk mijn droom waar maken. In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn honden naar het bos of strand om een lange wandeling te maken. Ook heb ik verschillende curcussen gedaan met mijn hond zoals behendigheid en gehoorzaamheid. In de toekomst wil ik graag verder in de behendigheid.

Leefstijl: Ik woon mijn hele leven al in krommenie. Ik woon samen met mijn vader, moeder, zus, twee honden, kat en drie konijnen die gezellig door de tuin huppelen. Ik vang regelmatig lampreien (baby konijntjes), en zo nodig hun moeder, op voor het asiel. Ik socialiseer ze en vang ze op tot ze oud genoeg zijn om naar een huisje te gaan waar ze oud kunnen worden!

Uitblinkend: U kunt mij vinden bij PlusDierenkliniek De Saen en bij onze vestiging in Saendelft. Ik sta vaak in de spreekkamer of help u aan de balie. De afwisseling van verschillende praktijken en taken vind ik erg leuk. Ook begeleid ik mensen met hun jonge hond bij het junior programma. Met twee jonge honden thuis weet ik goed wat er allemaal bij een pup komt kijken!

Sinds: Voordat ik begon met de opleiding tot paraveterinair heb ik de opleiding Medewerker Maatschappelijke zorg gedaan. Ik heb hierna twee jaar als persoonlijk begeleidster gewerkt, eerst in de psychiatrie en toen met ouderen. Toch was dit niet wat ik mijn hele leven wilde doen, en heb ik besloten mijn droom achter na te gaan en de opleiding paraveterinair alsnog te gaan doen. November 2015 ben ik begonnen met de eenarige opleiding Paraveterinair Dierenartsassistente bij Capabel Onderwijs Groep in Rotterdam. Hier heb ik mijn diploma gehaald.