De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Alicia Visser

Paraveterinair

Alicia Visser
Alicia Visser Paraveterinair

Passie: Mijn passie is al vanaf jongs af aan al dieren geweest.Ik nam zelfs mijn katten mee voor mijn spreekbeurt op school. Hoe ouder ik werd hoe meer mijn passie voor dieren ging groeien en ik hier ook heel graag mijn werk van wilde maken. Na veel nadenken heb ik dan ook besloten om de opleiding tot Paraveterinair te gaan starten om niet alleen iets met mijn passie voor dieren te gaan doen, maar ook om mensen te helpen zodat hun dier een zo goed mogelijk leven heeft.

Leefstijl: Ik ben opgegroeid in Aalsmeer bij mijn ouders, tweelingzus en onze 2 katten Whoopy en Daisy. Helaas zijn beide katten er al een tijdje niet meer en sindsdien mis ik het hebben van een dierenmaatje in mijn leven.

Sinds eind 2021 ben ik getrouwd met mijn lieve man en zijn wij verhuisd naar Almere-Haven. Op het moment zijn wij opzoek naar een Vriendje voor in huis, die wij graag willen gaan opleiden tot Klassenhond bij mijn man op school.

Uitblinkend: Ik ben te vinden op de locaties De Saen en in Saendelft, waar ik mijn vooral in de spreekkamer, achter de balie en aan de telefoon te vinden ben. Uiteindelijk wil ik verder leren zodat ik ook bij de tandheelkunde en operaties kan meehelpen. Verder liggen mijn interesses bij Voeding en gedrag van honden hier wil ik dan ook graag verder in leren.

Sinds: In 2015 heb ik de opleiding tot Paraveterinair afgerond met mijn eindstage bij Westerwatering. Helaas kon ik niet meteen in de praktijk terecht. Gelukkig ben ik niet helemaal uit de dierensector gegaan. Ik ben tijdens mijn opleiding gestart in een dierenpension en later ben ik bij een Hondenuitlaatservice gaan werken. Toch bleef het kriebelen om te werken als Paraveterinair! Dus toen ik de vacature van PlusDierenklinieken voorbij zag komen heb ik mijn kans gepakt en met succes! Ondertussen werk ik vanaf begin Januari 2022 weer met veel plezier in de kliniek!