De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Roos Zuurendonk

Dierenarts

Roos Zuurendonk - Dierenarts
Roos Zuurendonk Dierenarts

Passie:  als kind wilde ik twee dingen: dierenarts en moeder worden. Met trots kan ik dan ook zeggen dat ik beide dromen heb waar kunnen maken! In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn gezin iets te ondernemen en buitensporten te beoefenen. Ik ontdek graag nieuwe culturen tijdens reizen en ben graag omringd door vrienden en familie.

Leefstijl: Ik ben opgegroeid in een gezin van vijf, aan de kust van Zandvoort. Voor mijn studie ben ik verhuist naar Utrecht. Ik woon daar nog steeds, samen met mijn vriend en ons heerlijke zoontje Mees van 1 jaar. Helaas is onze prachtige Maine Coon recent overleden. Maar een nieuw dier zal zeker weer komen... in een gezin met twee dierenartsen hoort tenslotte een viervoeter rond te wandelen!

Uitblinkend: Eigenlijk vind ik alle aspecten van het beroep interessant. Ik probeer mij op alle gebieden te ontwikkelen, maar merk dat mijn interesses nu vooral richting de chirurgie gaan. Elke dag is anders en ik geniet enorm van het contact met de dieren en hun baasjes!

Sinds: in 2014 ben ik afgestudeerd in Utrecht en kort daarna aan de slag gegaan als dierenarts in Velserbroek. Het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Een plek waar ik mij verder kan ontwikkelen.
Die plek heb ik in 2016 gevonden bij PlusDierenkliniek de Saen. Ik kijk er naar uit u te zien in de praktijk!