De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Femke van Kempen

Dierenarts

Femke van Kempen - Dierenarts
Femke van Kempen Dierenarts

Passie: Mijn passie ligt bij mensen en bij dieren, bij werken met mijn hoofd en met mijn handen. Eigenlijk ben ik zelf een 'gezelschapsdier'. Ik maak graag met iedereen een praatje, vind het heerlijk om in zo'n leuk team te werken en heb voor ieder dier een knuffel of iets lekkers. Mijn ontspanning vind ik in lezen, djembé spelen en zwemmen.

Leefstijl: Met mijn ouders ben ik vaak verhuisd. We hebben in Noord-Holland gewoond en op een mini-camping op het platteland in Groningen. We hebben altijd honden en katten om ons heen gehad. Ik heb gestudeerd in Utrecht, waar ik mijn man heb ontmoet. We wonen nu in Zaandam met onze geweldige zoon Pepijn en dochter Sanne en onze lieve katten Ronja en Mattis.

Uitblinkend: Er zijn een aantal gebieden waar ik mij meer in bekwaamd heb en wat ik met extra veel plezier doe. Dat is het maken van echo's van de buikholte en het hart, en het beoordelen van cytologische preparaten onder de microscoop. Waar het voor u als eigenaar spannend is om uw dier onder narcose te laten gaan voor een operatie, is het voor ons een uitdaging om de narcose en de operatie zo mooi mogelijk te laten verlopen. Het laparoscopisch steriliseren van een teef is een mooie ingreep om te doen vanwege de techniek en natuurlijk vanwege de voordelen die het voor de patiënt oplevert. Ook verdiep ik me graag in de oudere patiënt. En ik geniet nog elke dag van de vele leuke contacten met mijn patiënten en hun baasjes.

Sinds: in 2003 ben ik afgestudeerd en na een paar maanden waarnemen kon ik starten bij PlusDierenklinieken in Zaandam. U zult mij vooral zien op De Saen, maar ik val af en toe in op onze praktijken in Westerwatering en in Saendelft. Graag tot ziens!