De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Elvie Karman

Dierenarts

Elvie Karman - Dierenarts
Elvie Karman Dierenarts

Passie: vanaf jongs af aan ben ik altijd met dieren bezig. Het is mij zo gezegd met de paplepel ingegoten door mijn moeder die naast haar baan ook vrijwilligerswerk deed in Artis. Na een jaartje rechten te hebben gestudeerd, besloot ik te gaan doen wat ik echt leuk vond en startte ik met de studie diergeneeskunde. Tegenwoordig is er geen gesprek meer met mij te voeren dat niet over dieren gaat.  

Leefstijl: ik woon samen met mijn vriend, broer, twee katten en konijnen in Landsmeer. In mijn vrije tijd ga ik graag paardrijden of vind je mij in het water. Ik zwem, snorkel en duik graag. Mijn ouders wonen op Bonaire en in mijn vakanties ga ik daar graag naar toe.  

Uitblinkend: U zult mij vooral in de spreekkamer tegenkomen, waar ik samen met u streef naar de beste zorg voor uw huisdier. Naast de gezondheidszorg voor honden en katten gaat mijn interesse ook uit naar konijnen en knaagdieren. 

Sinds: 2018 ben ik als assistente bij PlusDierenklinieken begonnen. Dit werk deed ik naast mijn opleiding tot dierenarts om zoveel mogelijk in de praktijk te leren. Aan het einde van mij studie kreeg ik het aanbod om hier te blijven werken als dierenarts en daar ben ik heel blij mee.