De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Cindy Caldera

Dierenarts

Cindy Caldera - Dierenarts
Cindy Caldera Dierenarts

Passie: Vanaf jongs af aan vind ik het leuk om te leren over dieren en die kennis te delen met anderen. Ik heb het ook altijd over dieren. Het leukste van mijn beroep vind ik daarom om u uit te leggen hoe wij samen uw dier beter kunnen maken en houden.

Leefstijl: Sinds kort woon ik in Zaandam samen met mijn vriend en onze twee katten. Ik moest wel wennen aan het leven met katten, want ik ben opgegroeid met honden. Gelukkig zijn het twee ontzettende schatten.

Uitblinkend: Ik verdiep mij vooral in de eerstelijns patiënten. Tot nu toe vind ik neurologie het meest interessant en vind ik het leuk om mij te verdiepen in de oudere patiënt.

Sinds: In augustus 2020 heb ik mijn diploma behaald. Ik ben gelijk aan de slag gegaan als dierenarts in een eerstelijns praktijk, waar ik daarvoor al werkte als paraveterinair. Na 6 maanden wist ik dat ik mijzelf meer wilde ontwikkelen dan alleen de eerste lijn en aangezien de mogelijkheden voor ontwikkeling bij PlusDierenklinieken uitgebreid zijn, kan ik hier mijn ambitie flink uitleven.