De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Anouk Overbeek

Dierenarts

Anouk Overbeek - Dierenarts
Anouk Overbeek Dierenarts

Passie: één van mijn grote passies is eten. Het bereiden ervan laat ik liever aan mijn vriend over (zijn passie), maar het opeten doe ik bij voorkeur zelf. Een bijpassend wijntje is daarbij geen straf. Vervolgens proberen we die calorieën er samen weer af te krijgen tijdens stijldansen. Tot slot houd ik van reizen, waarbij ik er graag op uit trek om cultuur en natuur te ontdekken.

Leefstijl: momenteel woon ik met mijn vriend en onze twee geliefde katten, Bruno en Vida, in het mooie Utrecht. Na een drukke dag vind ik het heerlijke om mijzelf op de bank te zetelen met een goede serie, een glaasje wijn of een kop thee en natuurlijk mag een kat op schoot dan niet ontbreken. Ook thuis gaat het veel over diergeneeskunde, aangezien mijn vriend ook dierenarts is.

Uitblinkend: als eerstelijns dierenarts vind ik het leuk om zeer diverse patiënten en aandoeningen tegen te komen. Dit houdt het werk afwisselend. Mijn grote voorkeur gaat echter uit naar de interne geneeskunde. Inwendige ziektes kunnen heuse puzzels zijn. Het verzamelen van alle puzzelstukjes, het stellen van de diagnose en vervolgens samen met de eigenaar een behandelplan opstellen, dat geeft mij iedere keer weer veel energie.

Sinds: in maart 2017 begon mijn carrière als dierenarts. Ik heb de eerste twee jaar na mijn afstuderen in het mooie Twente gewerkt, waar ik oorspronkelijk ook vandaag kom. Sinds maart 2019 werk ik met veel plezier bij Plus Dierenklinieken en vindt u mij vooral op de Saen en in Saendelft