De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Jacqueline Jongepier

Financieel medewerker

Jacqueline Jongepier - Financieel medewerker
Jacqueline Jongepier Financieel medewerker

Passie: In mijn jeugd en jonge jaren wilde ik graag verloskundige worden. Prachtig zo’n nieuw leven geboren te zien worden. Helaas, verloskundige ben ik nooit geworden. Na jaren met heel veel plezier met cijfertjes gewerkt te hebben, ging het toch knagen. In 2016 besloot ik het roer om te gooien. Ik ben de doula (zwangerschapscoach) opleiding gaan doen. Ik ben nu naast gepassioneerd boekhouder ook gediplomeerd doula en trotse moeder van twee kinderen. Een fantastische combinatie. Daarnaast kan ik enorm genieten van al het moois om me heen, mijn gezin, de eerste tulpen, de geur van de lente, sneeuw in de winter, mijn familie, vriendschappen, reizen, mensen kijken op een terras etc. Al met al is mijn mooie leven, mijn grootste passie. Daar haal ik veel van mijn energie uit. Meestal barst ik dus van de energie.

Leefstijl: Ik ben geboren en getogen in Haarlem. Samen met partner Peter, onze 2 kinderen, 2 katten en 3 kippen wonen we nu nog in het centrum van Haarlem. Binnenkort verhuizen we naar een dijkhuisje in de Cruquius met een hele grote tuin en schaapjes en paardjes die rond het huis lopen. Misschien dat we ons gezin kunnen uitbreiden met een hond.

Uitblinkend: Ik ben niet echt een uitblinker maar kan heel veel dingen goed. Ik probeer me altijd weer verder te ontwikkelen en zoek vaak nieuwe uitdagingen.

Sinds: 2018 werk ik bij PlusDierenkliniek de Saen. Als dierenarts of paraveterinair ben ik totaal ongeschikt. Maar natuurlijk fantastisch om, op een andere manier, in zo’n dynamische omgeving te mogen werken en deel uit te mogen maken van een leuk, gemotiveerd en liefdevol team van collega’s.