De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Brenda van Hoven

Praktijkmanager

Brenda van Hoven - Praktijkmanager
Brenda van Hoven Praktijkmanager

Passie: mijn passie is genieten van alle mooie momenten die het leven biedt. Genieten van gezelligheid met vrienden of even stilstaan bij kleine 'rijkheden' van het leven, zoals de grote glimlach van mijn zoontje, een simpele verse jus d'orange of heerlijk broodje van Boer Geert, het opbloeien van de natuur in de lente na een koude grijze winter of een dagje op stap met mijn vriendinnetje en lekker bijkletsen. Daarnaast hou ik van aerobics en lange wandelingen in de bossen als training om weer mee te kunnen lopen met de Nijmeegse Vierdaagse.

Leefstijl: ik ben een geboren en getogen Zaanse die eind 2008 'geëmigreerd' is naar Beverwijk, een heerlijk stadje aan de kust van Nederland. Hier woon ik met mijn gezinnetje in een super leuk huis en straat. Lekker dicht bij de duinen en het strand, waar ik in de zomer dan ook graag op mijn fiets langs de files naar toe fiets.

Uitblinkend: in organiseren van zaken. Multitasken is voor mij een bekend begrip en ik ben dan ook een bezige spin-in-'t-web in de praktijk, waarbij ik mij met veel dingen (tegelijk) bezighoud. Snel kunnen schakelen van de ene taak naar de andere is een must in mijn functie. Maar die afwisseling maakt het wel super leuk. Het ene moment ben ik bezig met het verwerken van de loonadministratie of de begeleiding van de introductie van een nieuwe produkt, het andere moment neem ik bij drukte ter ondersteuning de telefoon op of help ik mee om pups 'op gang' te wrijven na een keizersnede en zie ik nieuw leven ontstaan in mijn handen. Een tevreden klant met weer een gezond dier maakt mij erg blij, daar kan ik erg van genieten.

Sinds: november 2004 werk ik als praktijkmanager voor PlusDierenklinieken. Daarvoor viel ik regelmatig met veel plezier in als assistente op de Westerwatering, tijdens vakanties of ziekte van collega's. Heel soms ben ik nog als assistente in de praktijk aan het werk, wat ik dan nog steeds met veel enthousiasme doe.