De Saen 075 - 617 39 11
Saendelft 088 - 343 73 43
Westerwatering 075 - 616 07 61

Annelies Groot

Officemanager

Annelies Groot - Officemanager
Annelies Groot Officemanager

Passie: Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn man en kinderen. Samen erop uit en lekker bezig zijn in de buitenlucht of thuis klussen en tuinieren. In onze vakanties doen we graag sportieve dingen zoals skiën, mountainbiken, wandelen, kanoën of zoals afgelopen jaar canyoning. Ik ben gek op dieren en er loopt dan ook altijd van alles in en om ons huis rond.

Leefstijl: Ik ben opgegroeid in de binnenstad van Hoorn maar als klein meisje wilde ik al graag in een dorp wonen. Deze droom kwam uit toen ik 17 jaar geleden samen met mijn man ons huis in Westzaan kon gaan bouwen. In 2 jaar tijd hebben we een koeienstal en hooischuur omgetoverd tot een woonhuis en nu kunnen we met ons gezin en huisdieren heerlijk genieten van de rust, ruimte en uitzicht over de weilanden.

Uitblinkend: Werken in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en er veel verschillende dingen op je pad komen vind ik heerlijk. Ik ben goed in multi-tasken, hou ervan om dingen te regelen, problemen op te lossen en denk ik graag mee met collega's om samen tot een goed resultaat te komen.

Sinds: In 1998 heb ik mijn diploma goudsmeden behaald, dit beroep heb ik twee jaar uitgeoefend maar kwam erachter dat het niet was wat ik tot mijn pensioendatum wilde doen dus heb ik er mijn hobby van gemaakt. In 2000 ben ik de financiële dienstverlening ingerold, eerst bij de Rabobank in verschillende functies en daarna bij een intermediair als financieel adviseur. Omdat ik merkte dat dit steeds minder bij me paste ben ik om me heen gaan kijken voor een baan buiten de financiële wereld en die heb ik gevonden. Sinds februari 2018 werk ik als officemanager bij Plus Dierenklinieken en ik voel me hier helemaal thuis!