Missie

Door onze passie voor dieren en ons vak, bieden wij de beste zorg, waarbij we topkwaliteit diergeneeskunde combineren met persoonlijke aandacht voor u en uw dier.

PLUSDierenklinieken staat voor:

Professioneel

Liefdevol

Uitgebreide mogelijkheden

Samen zorgen voor uw dier

Samen met u, willen wij dus de beste zorg aan uw dier(en) geven. U krijgt een vaste dierenarts binnen ons team, zodat wij u en uw dier(en) goed leren kennen. Daardoor kunnen we de behandeling nog beter afstemmen op uw wensen en mogelijkheden. Hierbij streven we naar een langdurige relatie, omdat dit de zorg voor het dier ten goede komt. Alle gegevens van uw dier komen in een dossier bij elkaar.

Onze dienstverlening gaat verder dan uw dier beter maken, een operatie of de de jaarlijkse vaccinatie. Wij onderzoeken de dieren altijd uitgebreid, we geven veel informatie en proberen altijd de oorzaak van een ziekte/pijn te achterhalen om die gericht te kunnen behandelen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor thuisvisites (=huisbezoeken), second opinion, tandheelkundige ingrepen en meer specialistische behandelingen/diagnostiek zoals echografie, laboratorium onderzoeken, (officiële HD-) digitale röntgenfoto's, laparoscopie (kijkoperaties) en orthopedische ingrepen zoals knieband operaties, pennen en platen bij botbreuken en heupoperaties.

 


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma