Mathieu Visser

Mathieu Visser

Functie: Dierenarts

Passie: mijn grootste passies zijn reizen, natuur en eten. Van kinds af aan ben ik gefascineerd geweest door alles wat met dieren en planten te maken heeft. Door de buitenwereld ontdekken en te observeren is ook mijn liefde voor de Diergeneeskunde gegroeid. In ons prachtige vak heb ik niet alleen kunnen leren hoe dieren functioneren maar ook hoe ik hen kan helpen om een lang, gezond en gelukkig leven te leiden.

Mijn liefde voor heerlijk eten stamt van mijn moeders kant van de familie, die in de prachtige Provence in Frankrijk wonen. De Provençaalse keuken is mij met de paplepel ingegoten en deze invloeden zijn dan ook terug te vinden in mijn eigen kookkunsten. Daarnaast weet ik ook, door invloed van mijn Indische schoonfamilie, een uitgebreide rijsttafel te serveren.

Reizen is voor mij de ultieme manier om al deze interesses te combineren. Een kans om nieuwe natuurgebieden en diersoorten te bewonderen, van nieuwe culturen te leren en te genieten van de bijbehorende culinaire hoogstandjes.

Leefstijl: ik ben opgegroeid in Dronten en voor mijn studie verhuisd naar Utrecht. Hier woon ik nu al ruim 10 jaar en de Domstad voelt voor mij daarom ook echt als thuis. Ik geniet met volle teugen van alle cultuur en sociale gelegenheden die de stad te bieden heeft. Ondanks het drukke bestaan als dierenarts probeer ik zo veel mogelijk met vrienden af te spreken voor een etentje, een borrel of een sportieve activiteit. Helaas ben ik in mijn ogen nu niet voldoende thuis om een trouwe viervoeter te verzorgen, daarom geniet ik extra van alles wat de praktijk binnen trippelt.

Uitblinkend: mijn interesses binnen de diergeneeskunde liggen erg breed en ik probeer mij op zo veel mogelijk vlakken te ontwikkelen. Wel heb ik gemerkt dat ik een voorliefde heb voor alles wat met chirurgie te maken heeft. Ook ga ik mij meer toeleggen op de tandheelkunde om al uw dieren een mooie en schone glimlach te bezorgen.

Sinds: mijn dierenartsen bul heb ik in 2016 in ontvangst mogen nemen. Het eerste jaar heb ik met veel plezier gewerkt in een gezelschapsdieren kliniek in Leiden waar ik de fijne kneepjes van het vak geleerd heb. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij PlusDierenklinieken waar u mij vooral op de vestiging de Saen zult treffen.

 


Privacy statement


Copyright © Plus Dierenklinieken - Made by Team Klijnsma