alt=
Maand van het gebit!

Kom in februari en maart voor gratis uitleg over gebitsverzorging van uw hond of kat, bij één van onze gebitsconsulentes.

Gebitsproblemen bij honden en katten komen vaker voor dan u denkt. Daarom vragen we elk jaar in februari aandacht voor dit probleem tijdens de Maand van de Gebitsverzorging. Natuurlijk verdient het gebit van uw hond of kat ook de rest van het jaar alle aandacht!

Daarom bent u zo belangrijk voor uw dier; u bent degene die de eerste tekenen van gebitsproblemen kan opmerken. En ú kunt gebitsproblemen voorkomen door middel van dagelijkse gebitsverzorging!

Dit kan op verschillende manieren, van tandenpoetsen tot speciale speeltjes. Graag kijken we samen met u tijdens een persoonlijk en gratis gebitsconsult naar de mogelijkheden van gebitsverzorging bij uw huisdier. Tijdens dit consult beoordeelt een gediplomeerd assistente het gebit van uw huisdier, legt u uit waar u op moet letten en hoe u het gebit gezond kunt houden. Zo kan zij bijvoorbeeld het tandenpoetsen met u oefenen. Maar ook als een een bange hond of kat heeft, bent u zonder dier welkom voor een gratis consult! Dan nemen we alle opties met u door en zoeken samen met u naar een goede passende manier van gebitsverzorging.

De 10 pluspunten
van PlusDierenklinieken
op een rij lees meer...
Plus vaste klanten voordeel.
U krijgt voorrang bij spoed, aantrekkelijke korting op
veel van onze diensten, programma's en dierenvoeding lees meer...
Nieuwsbrief ?

Meer informatie?
bel 075 617 39 11 of
info@plusdierenklinieken.nl

Online afspraak maken?
Klik hier


Privacy statement