Lisanne Spijk

Lisanne Spijk

Functie: Paraveterinair in opleiding

Passie: Mijn passie is verzorgen. Of dit nu voor mijn familie is, onbekende mensen of de dieren en eigenaren op het werk, dat maakt mij niets uit. Ik doe graag mijn uiterste best voor anderen en haal hier mijn voldoening uit.

Leefstijl: Ik ben geboren in Zaandam en woon hier op het moment nog steeds. Ik woon thuis samen met mijn vader, moeder, kleine zusje, drie honden, cavia en ook nog twee hamsters! Dan zal je nu denken wat veel! Dat klopt... maar thuis is het altijd gezellig en daar geniet ik intens van.

Uitblinkend: U komt mij tegen in de vestiging De Saen en daarnaast ook op in de vestiging Westerwatering, Daar doe ik samen met mij collega's mijn best om u en uw dier de zorg te geven die er nodig is. Ik ben voornamelijk te vinden achter de balie en als assistente in de spreekkamer.

Sinds: Vanaf kleins af aan wist ik dat werken in de zorg echt iets voor mij was. Toen ik naar de hogeschool ging heb ik dan ook de richting zorg en welzijn gekozen. Later heb ik verschillende opleidingen in de ouderen zorg gedaan. Ik merkte dat dit niet was waar ik echt naar op zoek was en ben toen op onderzoek uit gegaan naar andere mogelijkheden. Met dieren werken wilde ik al zo lang, maar toch had ik mij eerder nooit verdiept in de mogelijkheden. Via de NTI kwam ik de opleiding Dierenarts Assistente Paraveterinair tegen en hier ben ik dan ook zonder enige twijfel aan begonnen.


Privacy statement